završni rad
Trovanje hranom na kruzerima

Radošević, Joško
Sveučilište u Splitu
Pomorski fakultet
Zavod za PEIT

Citirajte ovaj rad

Radošević, J. (2020). Trovanje hranom na kruzerima (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:164:363788

Radošević, Joško. "Trovanje hranom na kruzerima." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Pomorski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:164:363788

Radošević, Joško. "Trovanje hranom na kruzerima." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Pomorski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:164:363788

Radošević, J. (2020). 'Trovanje hranom na kruzerima', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Pomorski fakultet, citirano: 22.05.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:164:363788

Radošević J. Trovanje hranom na kruzerima [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Pomorski fakultet; 2020 [pristupljeno 22.05.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:164:363788

J. Radošević, "Trovanje hranom na kruzerima", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Pomorski fakultet, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:164:363788

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.